U bent hier

Videoreportages

 

ZorgAndersTv zendt zowel bestaand videomateriaal uit (aangeleverd door onze opdrachtgevers) als eigen producties. Deze producties worden gecreëerd door een eigen productiehuis gespecialiseerd in reportages over zorg, welzijn en de medische sector. Het team van ZorgAnders heeft ervaring in de zorgsector en denkt graag met u mee over hoe u uw boodschap efficiënt en doeltreffend kan overbrengen naar de gewenste doelgroep en dit steeds op maat van uw noden en budget!

Audiovisuele media: een opportuniteit!

Beelden zijn een krachtige communicatietool. Ze blijven langer nazinderen en scheppen duidelijkheid waar woorden soms twijfel zaaien of vragen oproepen.
Audiovisuele media brengen dan ook vele voordelen met zich mee als het gaat over het informeren van cliënten/patiënten, hun familieleden, personeel en externen:

  • Door het gebruik van videomateriaal worden cliënten/patiënten op uniforme wijze ingelicht, waardoor ze beter voorbereid zijn op hun behandeling. Dit resulteert dan weer in een hogere patiëntentevredenheid.
  • Procedures worden integraal en op een ondubbelzinnige wijze gecommuniceerd naar alle medewerkers.
  • Informatieve reportages kunnen in wachtzalen of op de kamer getoond worden, om cliënten/patiënten en hun familieleden op de hoogte te houden van recente ontwikkelingen binnen de voorziening.
  • Het toelichten van vb. een onderzoek gebeurt op een meer toegankelijke en aantrekkelijke manier, waardoor u een breder publiek bereikt.

Heeft u anderstalige cliënten/patiënten en medewerkers? Geen probleem, wij kunnen de nodige ondertiteling voorzien.

Wenst u meer informatie?

Contacteer ZorgAnders via:

Evelien Van Hyfte 

+32 9 243 54 50

+32 491 27 43 30

evelien.vanhyfte@zorganders.be

Planet BC - Amelia Earhartlaan 17 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief