U bent hier

ZORGwerkgever 2015: slotavond

Op maandag 30 november werden de winnaars van het jaarlijkse event zorgwerkgever in de bloemetjes gezet tijdens een feestelijke avond in de KBC-toren in Gent. Zorgprofessionals, beleidsmakers én leveranciers uit de zorgsector konden er kennis maken met de genomineerde voorzieningen én met de winnaars. De grote winnaar van de avond, die in alle categorieën als beste naar voor kwam, was Seniorie Kesterberg uit Gooik. In de categorie kleine en middelgrote woonzorgcentra ging WZC Familiehof uit Schelle met de hoofdprijs aan de haal. In de categorie grote woonzorgcentra was het Woonzorgnetwerk Vincenthove uit Roeselare die de hoofdvogel afschoot. PVT Casa Neri uit Sint-Niklaas ging met een award voor beste zorgwerkgever bij de psychiatrische verzorgingstehuizen naar huis. Nursingtehuis Pamele won binnen de categorie residenties voor personen met een beperking.

Met de focus op uurroosterplanning als overkoepelend thema van zorgwerkgever 2015, werd dit jaar ook een award uitgereikt, voor het centrum dat hierop het beste scoorde. Die ging naar Huis Michielsheem uit Dilbeek.

Na de plechtige uitreiking van de awards - gepresenteerd door Liesbet De Meyer en muzikaal opgeluisterd door Tine Truwant en Trosduif - konden de gasten genieten van een rijkelijke netwerkreceptie.

Ook ZorgAndersTv was erbij en sprokkelde o.a. reacties bij de winnaars, maar haalde ook Filip Van Laecke (SDWorx), Christine De Cafmeyer (KBC) en Peter Degadt (Zorgnet Icuro) voor de camera.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief