U bent hier

Zorginnovatie-expertise bij (nieuw)bouwprojecten

Om innovaties op het vlak van zorgtechnologie met kennis van zaken te kunnen implementeren in een nieuwbouw- of renovatieproject, is deskundig advies geen overbodige luxe. Bent u zelf te weinig op de hoogte van welke nieuwe technologieën relevant kunnen zijn voor de uitbreiding van uw woonzorgcentrum, dan kan u daarvoor bij Cretecs terecht.

Cretecs is een expertise- en onderzoekscentrum dat focust op zorginnovatie en zweert bij een onafhankelijke en multidisciplinaire aanpak. Als kennisplatform wil het zoveel mogelijk informatie ter zake verzamelen en verspreiden binnen de zorgsector. Daarnaast biedt het advies aan zorgorganisaties met bouwplannen, en consultancy aan bedrijven die nieuwe zorgtechnologieën ontikkelen. Ten slotte komt er ook onderzoek bij kijken.

ZorgAndersTv volgde Cretecs tijdens het overleg in aanloop naar een nieuwbouwproject bij WZC Avondrust in Varsenare en sprak er met Joke Dessin (Cretecs), Jerina Vanneste (Cretecs) Bart Degryse (Cretecs), Yves Claeys (WZC Avondrust), Jan Hillewaert (WZC Avondrust) en Sven Verté (WZC Avondrust).