U bent hier

RZ Tienen lanceert nieuwe website 'bevallen in Tienen'

Kan ik bij mijn eigen gynaecoloog bevallen? Mag mijn partner bij mij op de kamer overnachten? Is er een neonatologie-afdeling in Tienen? De nieuwe website www.bevallenintienen.be van RZ Heilig Hart Tienen biedt toekomstige ouders een antwoord op deze en andere vragen.

In beeld
De site bundelt medische en praktische informatie over de opvolging van de zwangerschap, het verloop van de bevalling en de kraamzorg in RZ Heilig Hart Tienen. Een filmpje - waarvan ZorgAndersTv de opnames en productie voor zijn rekening nam - biedt een inkijk op de afdeling en laat enkele zorgverleners aan het woord. Een fotoreportage voert je langs het verloskwartier, de materniteit en de neonatologie.

Voorbereid zwanger
Het belang van een gezonde levensstijl vóór en tijdens de zwangerschap werd recent nog benadrukt met de lancering van de nieuwe overheidswebsite www.gezondzwangerworden.be. Ook de nieuwe site van het ziekenhuis besteedt aandacht aan een goede voorbereiding van de zwangerschap met gezondheidstips en informatie over het preconceptieconsult bij de huisarts of gynaecoloog.

Hieronder kan je het filmpje 'Bevallen in Tienen' bekijken, een productie van ZorgAndersTv. Ook interesse in een reportage over uw zorgvoorziening of dienst? Contacteer ons via michael@zorganderstv.be of via 0477/411700 .

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief