U bent hier

Resultaten STAFF-project voorgesteld

7 juni 2016 stelden Cretecs en LUCAS de eerste resultaten voor van het STAFF-project. STAFF staat voor Slimme Technologie als alternatief voor Fysieke Fixatie. De doelstelling van het project is om aan het einde van het onderzoeksproject praktische informatie verzameld te hebben die zorginstellingen en bedrijven verder kan helpen.

Bezoekers konden na de voorstelling van de resultaten ook kennis maken met de producten-in-ontwerp. Op een kleine beurs gaven bedrijven meer informatie over de deelnemende technologieën en andere producten uit hun aabod rond zorgtechnologie. Ook een bezoekje aan de STAFF-belevingsruimte - een heuse nagemaakte woon- en zorgkamer met alle technologieën uit het project - was mogelijk.

ZorgAndersTv bracht verslag uit van de dag en interviewde onderzoekers Ellen Lampo (Cretecs) en Virginie Carlassara (LUCAS), Iris Van De Weyer (WZC De Kleine Kasteeltjes) en Nathalie Steelandt (WZC Ter Berk) van de deelnemende woonzorgcentra en productontwikkelaars Rene Van Wijk (QuoVadis) en Frederik Vandenheede (Act With Care).

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief