U bent hier

Opening Residentie Vlashof

Het gloednieuwe gebouw bestaat uit 110 woonzorgkamers, een gemeenschappelijke kern met een lobby, parking en brasserie. De gezellige brasserie wordt het ontmoetingspunt tussen bewoners en buitenwereld en is dan ook voor iedereen vrij toegankelijk. Voor de bewoners zijn er tal van ontspanningsruimtes: een kapsalon, een tuin met petanque en een groot zonneterras.

In Residentie Vlashof zal de zorg afgestemd worden op de noden van de bewoners. Iedereen wordt daarbij betrokken, van schoonmaak, animatie en verpleegkundige tot directie. Wanneer een bewoner zijn/haar intrek neemt wordt een vroegtijdige zorgplanning opgesteld. Alles gebeurt in overleg met de bewoner, familie en alle personeel en daarbij wordt rekening gehouden met ieders wensen en verwachtingen.

Tijdens het weekend van de dag van de zorg opende Residentie Vlashof de deuren een eerste keer om toekomstige bewoners, familie en buurtbewoners een blik binnen de muren te gunnen. ZorgAndersTv nam ook een kijkje en bracht het nieuwe wzc in beeld. Directrice Nazli Yigīt en zorgcoach Stefan Henkens vertellen over de vernieuwende zorgaanpak in hun nieuwe residentie.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief