U bent hier

Happy Aging in Silicon Valley: Kick-start met focus op start-upcultuur

Happy Aging trekt deze week naar Silicon Valley en dit met een delegatie van zorgprofessionals, ondernemers & onderzoekers. De deelnemers maken er actief kennis met de start-upcultuur in de Verenigde staten, het gezondheidszorgsysteem alsook met tal van nieuwe technologieën voor de ouderenzorg tijdens het congres Aging2.0. Ook ZorgAndersTv is er bij en brengt verslag uit in woord én beeld. 

Op deze eerste dag organiseerde Happy Aging een kick-start in de kantoren van Flanders Investment & Trade in het hart van San Francisco. Ingrid Lieten, Niels Faché, Sarah Thomas en David Lindeman namen het woord over de gezondheidszorg in de Verenigde Staten, ondernemen en de relatie tussen mens en technologie. In deze reportage komen niet enkel de sprekers aan bod, ook delegatieleden Marc Driessen en prof. dr. Dominique Verté geven hun visie over technologie & zorg. 

U kan de bezoeken van de delegatie via www.Zorganderstv.be of via de social media: #happyaging (op Twitter en Facebook).

Lees ook het artikel over de start en het opzet van deze prospectiereis via: Happy Aging proeft van start-upcultuur in Silicon Valley.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief