U bent hier

ZORGdorp, een uniek B2C communicatieplatform op de Jaarbeurs Gent

20/05/16

Communiceren over ZORG en WELZIJN direct met de doelgroep. Met de Focus op Levensloopbestendig wonen in Vlaanderen gaat dit jaar de 71e editie  door van 10/09 tot 18/09 op de Jaarbeurs in Gent. Tijdens de jaarbeurs Gent, is er opnieuw een ZORGdorp. Met jaarlijks meer dan 70.000 bezoekers een unieke opportuniteit om uw bedrijf dat actief is in de zorgsector naar voor te laten komen.

De jaarbeurs prikkelt de 5 zintuigen van de 55+ers, de hoofddoelgroep van de beurs. Toch is deze groep meestal moeilijk te bewegen om na te denken over thema’s als zorgoplossingen, levensbestendig wonen,… 

De voorbije edities bewezen echter dat, wanneer deze groep eerder “toevallig” stuit op een woon- en/of zorgoplossing op maat tijdens een typische verkoopbeurs, ze meer interesse toont. Hét moment om iedereen te overtuigen van de kwaliteiten van uw bedrijf of organisatie  Nieuw voor 2016, een volledig ingerichte woning op maat van de 55+ers met wanden, tapijt, verlichting, elektriciteit en dit omringd door standen die diensten of producten leveren voor het comfort van de 55+ers. 

In het Zorgdorp kunnen bezoekers kennis maken met bedrijven en organisaties die actief zijn in de zorgsector en ‘gezondheid’ als een belangrijk fundament in hun service of productgamma opnemen. 

Optimale visibiliteit

Centraal in het Zorgdorp : “ZorgAndersTv” een digitale TV zender gespecialiseerd in zorg en welzijn, met op haar stand auteurs, beleidsmakers en zorgexperten in een studio. Kortom een extra blikvanger in het Zordorp om uw bedrijf, uw merknaam en uw producten extra naar voor te laten komen. 

Langer thuis!

Speciaal voor de jaarbeurs wordt een praktische gids ‘levensloopbestendig wonen in Vlaanderen’ gelanceerd in een oplage van 45000 exemplaren. Bezoekers van de jaarbeurs krijgen deze gids mee, op deze manier bereikt ook u langs deze weg een ruim publiek. Dit full colour magazine met meer dan 50 pagina’s bevat een schat aan informatie rond het toegankelijk maken van de eigen woning, effectieve aanpassingen en slimme oplossingen. Naast een ruim redactioneel gedeelte, voorziet de redactie ook een praktisch overzicht met contactgegevens per bedrijf/product.

Mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie

  • U huurt een instapklare modulaire stand 
  • U richt één of meerdere kamers/ruimten in van de levensloopbestendige woning
  • U wordt opgenomen in de gids LANGER THUIS!

Meer info via Hilde Taillieu (hilde@zorganderstv.be, +32 479/62.50.04)

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief