U bent hier

Wat maakt jou gelukkig? Aperitieven met Happy Aging en Het Belang van Limburg.

22/08/17

Happy Aging nodigt u uit voor een hapje en drankje op woensdag 23 Augustus vanaf 15 uur, bij Happy Aging (Agoralaan Abis, Diepenbeek). We kijken ernaar uit u terug te zien na de zomer, en brengen u weer helemaal op de hoogte van de aankomende activiteiten  die op stapel staan voor de nazomer. Zoals u van ons gewend bent, verzorgen we ook ditmaal een leerzame en aangename activiteit.

Ditmaal werkt Happy Aging daardoor samen met Het Belang van Limburg. Het Belang van Limburg presenteert in September een week lang een themadossier ´Ouder worden´, met interessante en spraakmakende artikels rond relevante thema´s voor de 50+´er. In voorbereiding daarop publiceert Het Belang van Limburg een lijst op met 50 ´kleine gelukjes´ die je levenslust geven op. Oftewel; je bucketlist. 

                         En die lijst stellen we graag op samen met u als Happy Aging Expert!

In kleine groepjes verzamelt Happy Aging zo veel mogelijk `kleine gelukjes´, rond een aantal thema´s zoals cultuur, sport, eten, sociale bezigheden. Denk aan `wandelen op het blote voetenpad´, ´een openluchtfilm bezoeken´... 

 U als Happy Aging Expert kunt uw mening laten horen en stemmen voor de ´kleine gelukjes´ die voor u het verschil maken. 

Op zaterdag 16​ september vindt onze Happy Aging Toppers onder de ´kleine gelukjes´ terug in Het Belang van Limburg!

Aanmelden kan via deze link of telefonisch via 011-286900
Heeft u nog vragen? Stel ze aan Judith via judith.urlings@happyaging.be of 011-286906

p.s. Kunt u niet aanwezig zijn, maar blijft u wel graag op de hoogte van aankomende Happy Aging activiteiten? Schrijf u in voor de Happy Aging People nieuwsbrief!

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief