U bent hier

Vincent Luyckx, nieuwe CEO van Analis

03/10/16

De raad van bestuur van Analis heeft officieel bekendgemaakt dat Vincent LUYCKX aangesteld werd als CEO. Vincent Luyckx volgt Guy Stikkens op die het bedrijf de laatste 7 jaar heeft geleid. Op 2 september 2016 trad hij in zijn functie na 6 maanden van stille voorbereiding. 

Vincent Luyckx is master in de toegepaste economische wetenschappen. Hij heeft een solide ervaring opgebouwd in het financieel en commercieel beleid van verschillende kmo’s en multinationals zoals PSA, Praxair en Sterigenics.

Door zijn ervaring in de industrie en zijn laatste betrekking als managing director van laboratoria in het Brussels openbaar ziekenhuisnet, heeft Vincent Luyckx een klare kijk op factoren en uitdagingen die de activiteiten van Analis bepalen op de markt van de wetenschappelijke laboratoriumapparatuur. Hij zal zijn competenties en ervaring aanwenden om het potentieel van Analis ten volle te stimuleren, producten te diversifiëren en de klanten een onberispelijke service te verzekeren.

ANALIS sa/nv, Belgische expert in wetenschappelijke apparatuur

Analis is een bedrijf met meer dan 85 jaar ervaring in marketing, sales, support, service en vervaardiging van wetenschappelijke apparatuur en reagentia voor laboratoria. Het hoofdkantoor in Suarlée (NAMUR) en het filiaal in Sint-Denijs-Westrem (GENT) stellen samen meer dan 130 mensen tewerk. Het bedrijf werd in 1927 te Namen opgericht en groeide gestaag. Het continue proces van innovatie, distributie en productverwerving zorgde voor de integratie van nieuwe technologieën. Analis is vertrouwd met alle aspecten van labmanagement: gaande van projecten voor laboratoriumontwerp tot het complete onderhoud van bij de klant geïnstalleerde toestellen.

De bedrijfsstructuur is zo georganiseerd dat gespecialiseerde teams de verschillende marktsegmenten ondersteunen:

  • In Vitro Diagnostics
  • Life Sciences
  • Laboratory Equipment
  • Analytical Chemistry
  • Materials Testing
  • Metrology
  • Laboratory Furniture by ARDESTA (www.ardesta.be)

Het R&D-lab ontwikkelt kits voor capillaire elektroforese voor in-vitrodiagnose en analytische labs. Deze kits worden wereldwijd verdeeld.

Bron: Analis - eigen berichtgeving

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief