U bent hier

Televic Healthcare breidt aanbod oplossingen uit

28/02/18

Televic Healthcare Solutions, marktleider op vlak van hoogtechnologische communicatieoplossingen voor de zorgsector, kondigt aan dat het vanaf vandaag een one-stop-solution provider wordt voor zorginstellingen op vlak van communicatie, zorg én veiligheid.

Televic Healthcare Solutions gaat hiervoor strategische partnerovereenkomsten aan met gerenommeerde bedrijven zoals ASSA ABLOYSpectralinkQbus en Zembro. Daardoor kan het zijn klanten een uitgebreid gamma aanbieden dat over het volledige spectrum van communicatie, comfort en veiligheid loopt. Deze nieuwe, modulaire suite is uniek in de zorgsector.

Televic Healthcare Solutions heeft de bedrijven voor zijn partnership erg selectief gekozen. Enkel bedrijven die net als Televic duurzame en innovatieve technologische oplossingen maken, kwamen in aanmerking. Bovendien moest het totaalpakket specifiek gericht zijn op de noden van de zorgsector.

Deze doorgedreven selectieve aanpak stelt Televic Healthcare Solutions in staat ieder type zorginstelling, gaande van onder meer ziekenhuizen over rusthuizen tot service flats, bij te staan bij alle IT- en infrastructuurbenodigdheden op vlak van communicatie, comfort en veiligheid.

De oplossingen die tot het gamma behoren, gaan van toegangscontrole, domotica-integratie, en draadloze IT oplossingen, tot verpleegoproep, dwaaldetectie, video-oplossingen, en zoveel meer.

“We zijn zeer verheugd dat we onze klanten nu een totaaloplossing kunnen aanbieden. Zij kunnen op ons vertrouwen voor al hun infrastructuur, zodat zij zich kunnen focussen op hun core, namelijk de zorg voor hun klanten,” stelt Kurt Danneel, General Manager Televic Healthcare Solutions. “De bedrijven die met ons een strategische samenwerking aangegaan zijn, zijn stuk voor stuk gevestigde bedrijven. We zijn blij met het vertrouwen dat ze tonen in onze service.”

Televic Healthcare Solutions neemt aankoop, integratie en dienst na verkoop op zich voor alle oplossingen uit de nieuwe suite. Televic Healthcare Solutions wordt daardoor dé strategische partner bij uitstek voor veiligheid, comfort en communicatie in de zorgsector.

De bedrijven die tot deze partnership behoren, zijn HUAWEIQbusDazaASSA ABLOYFortinetRuckusSpectralinkArtSoundZenitel Group2NSalicru en Zembro.

Over Televic Healthcare

Televic Healthcare ontwikkelt en produceert kwalitatieve producten voor verpleegoproep, intercom, toegangscontrole, patiënt multimedia en zorgregistratie binnen de gezondheidszorg. Onze innovatieve systemen zijn aangepast aan de steeds hogere eisen binnen een evoluerende markt en worden toegepast in nieuwbouw- en renovatieprojecten wereldwijd.

Televic Healthcare is een onderdeel van Televic, een internationaal bedrijf gespecialiseerd in innovatieve communicatietechnologie. Televic, met hoofdzetel in België heeft meer dan 700 werknemers in dienst en is werkzaam binnen heel Europa, Midden Oosten, Azië en de Verenigde Staten.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief