U bent hier

Philips benoemt Mario Huyghe tot CEO voor België en Luxemburg

09/06/16

Koninklijke Philips, toonaangevend technologiebedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van gezondheidstechnologie kondigt de benoeming aan van Mario Huyghe (53) als CEO voor Philips België en Luxemburg.

Philips biedt technologieën aan, gericht op het verbeteren van de gezondheid van mensen en het bereiken van betere zorgresultaten binnen het gehele gezondheidscontinuüm, van gezond leven en preventie tot diagnostiek, behandeling en thuiszorg.

Met de komst van Mario Huyghe wil Philips ook in België en Luxemburg verder groeien in de domeinen Personal Health Solutions en Health Systems. Mario Huyghe brengt meer dan 20 jaar healthcare ervaring mee, zowel uit de internationale healthcare business als uit de publieke sector. De afgelopen jaren specialiseerde hij zich als consultant in eHealth, een domein waarin Philips de komende maanden een aantal mooie innovaties wil lanceren.

Hans de Jong, CEO Philips Benelux “Wij heten Mario van harte welkom bij Philips en zijn ervan overtuigd dat ons bedrijf in België en Luxemburg onder zijn leiding een mooie toekomst tegemoet gaat. Ik wens hem veel succes in zijn nieuwe rol.”

Mario Huyghe, CEO Philips België en Luxemburg: “Ik kijk ernaar uit met Philips het continuüm van gezondheid en gezondheidszorg uit te bouwen op basis van vernieuwende  producten, applicaties en diensten.  Daarmee willen we onze gebruikers en klanten nog beter ondersteunen voor een gezonde levensstijl en toekomstgerichte gezondheidszorg.”

Bron: Eigen berichtgeving - Philips

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief