U bent hier

Nextel sleept Telecom Inspirience Award in de wacht

28/11/16

Op 23 november vond de vierde editie van de Telecom Inspirience Awards plaats. Nextel, ook strk actief in de gezondheidszorg,  ging met Nextel Global met de hoofdprijs aan de haal in de categorie “Beste PBX in de cloud”. Business Director Operator Services, Geert De Westelinck werd bovendien genomineerd als Telecom en ICT personality of the year.

Nextel Global opnieuw beste cloudoplossing in de Belgische telecommarkt

Tijdens een bruisend avondprogramma brachten de Telecom Inspirience Awards de belangrijkste spelers uit de ICT- en Telecom-wereld samen. Nextel won op deze feestelijke happening een award in de categorie “Beste PBX in de cloud”. Die eer behaalde het met Nextel Global: haar innovatieve, flexibele cloudoplossing die het mogelijk maakt om vast en mobiel volledig te integreren in één communicatieoplossing. Nextel Global is trouwens niet aan haar proefstuk toe met deze award. Vorig jaar viel het reeds in de prijzen als “Best Telecom Solution voor zelfstandigen en KMO’s”.

Nextel ontwikkelde Nextel Global om haar klanten sneller, professioneler én efficiënter te laten werken. Meer nog: Nextel Global wordt bij de volgende release in januari 2017 uitgebreid met extra features om haar klanten nog meer voorsprong te bieden. Enkele features op de roadmap: recording van vaste én mobiele gesprekken, voice conferenties en integratie met Skype for Business. Wegens succes in België, zal Nextel Global in 2017 ook in Nederland uitgerold worden. Door middel van akkoorden met Nederlandse vaste en mobiele operatoren, zal Nextel BV, dochteronderneming van Nextel NV, deze oplossingen ook aan haar partners en resellers kunnen aanbieden.

Geert De Westelinck genomineerd als Telecom en ICT personality of the year

Niet enkel de technologie van Nextel viel in de prijzen, ook één van de drijvende krachten achter de innovatie technologieën van Nextel werd met een nominatie beloond. Geert De Westelinck werd voorgedragen als Telecom en ICT personality of the year. Dat is niet onlogisch. Met meer dan 20 jaar operatorervaring is hij zonder twijfel een gevestigde waarde in de telecomsector. Verder stond Geert De Westelinck ook aan het roer bij de opstart van de operator business binnen Nextel wat leidde tot samenwerkingsakkoorden met Proximus, Telenet, Colt, Destiny en Base.

Bron: eigen berichtgeving

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief