U bent hier

Directeur-generaal Gezondheidszorg gezocht

08/07/16

De FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu is op zoek naar een directeur-generaal Gezondheidszorg.

Die nieuwe directeur-generaal komt aan het hoofd te staan van het departement Gezondheidszorg met 200 medewerkers die actief zijn binnen domeinen zoals ouderenzorg, financiering van de ziekenhuizen, gezondheidsberoepen en dringende hulpverlening. Hij of zij zorgt voor de uitvoering van de bestuursovereenkomst en het bestuursplan inzake gezondheidszorg.

De overheidsdienst zoekt iemand met een strategische visie en sterke managementcapaciteiten, maar ook een netwerker die in staat is om samenwerkingen op te zetten met partners binnen en buiten de overheid. Dat zowel in eigen land als op internationaal niveau.

Het hoofd van het departement Gezondheidszorg moet medewerkers en partners inspireren en aanzetten tot verandering. Het landschap van de federale gezondheidsinstellingen en de manier waarop ze samenwerken is volop in beweging en de organisatie zelf evolueert naar tijd- en plaats onafhankelijk werken. Nieuwe technologieën en een kwaliteitsvolle dienstverlening gaan daarbij samen met het welzijn van de medewerkers.

Wie interesse heeft kan tot 8 augustus 2016 solliciteren via www.selor.be. Op die website is ook meer informatie te vinden over de job inhoud, de gevraagde competenties, de deelnemingsvoorwaarden, en het selectieproces.

Bron: FOD Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu / Eigen berichtgeving

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief