U bent hier

De mondige patiënt staat centraal op de PRoF-themadagen

11/08/16

PRoF-projects nodigt iedereen van harte uit op de PRoF themadagen op 13 en 14 september 2016 op de PRoF-site in Poperinge (Nijverheidsstraat 14). PRoF staat voor Patient Room for The Future en is al jaren dé denktank voor de zorgsector in binnen- en buitenland. Het thema van 2016 is "De mondige patiënt in de Toekomst en de invloed op de Zorgarchitectuur, de Zorginfrastructuur en de Zorgorganisatie".

Tijdens de themadagen wordt ook PRoF 5.0 geopend. Ieder jaar opent PRoF een ruimte waarin een vernieuwend concept voor een zorgkamer wordt voorgesteld. Dit jaar draait de focus van PRoF 5.0 rond "The Patient and solutions for Loneliness in the Future" en het project wordt voorgesteld door meneer Van Rompuy, President Emeritus van de Europese Raad.

Op deze hoogmis van zorginnovatie kunnen zorgprofessionals, experten & toeleveranciers ook een uitermate boeiend congresprogramma volgen. Het PRoF-consortium zorgde ook deze editie voor tal van topsprekers zoals: Prof. Bram Vanderborght (Brubotics VUB), Prof. Koen Kas, Karine Moykens (Dep. Welzijn, Volksgezondheid en Gezin), Prof. dr. Eric Mortier (CEO UZ Gent), Vincent Dupont (Microsoft Europe), Dr. Ing. Joost J. Van Hoof (Fontis university), etc.

Ook dit jaar worden 4 personen of organisaties vereerd voor hun buitengewone realisaties. Er is een award voor research, één voor organisatie en één voor innovatie in de zorg. Eén iemand wordt uitzonderlijk in de bloemen gezet met de PRoF Honorary Award voor bijzondere maatschappelijke invloed. Daarnaast is er ook tijd voor unieke netwerkmomenten, waarin iedereen de kans krijgt om exclusief met sprekers of andere bezoekers in gesprek te gaan.

Meer informatie, het volledige programma en inschrijven via: PRoF 5.0 & Themadagen: "De mondige patiënt in de Toekomst en de invloed op de Zorgarchitectuur, de Zorginfrastructuur en de Zorgorganisatie"

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief