U bent hier

Besco behaalt ISO9001:2015 Certificaat

27/04/17

Besco is een familiebedrijf met dienstverlening aan ziekenhuizen, mutualiteiten en verzekeringen als hoofdactiviteit. Gedegen ervaring in begeleiding rond de analyse, bouw en organisatie van de Centrale Sterilisatie Afdeling (‘CSA’) is één van de grote troeven van de verdere uitbouw. De ondersteuning van de CSA door het softwareprogramma SteMaTo zorgt voor een unieke organisatie in zijn soort. Besco presenteert vandaag trots haar ISO9001:2015 certificaat.

Bert Lantin (Besco): "Na 15 jaren hard werken en waardering van de klanten krijgen, wil je als KMO niet enkel aan jezelf bewijzen dat je klaar bent voor de toekomst. In deze vernieuwde en verstrengde generatie ISO9001:2015 worden niet alleen goede procedures vereist, maar ook dat je deze procedures dagdagelijks naar resultaten vertaalt. Wij zijn dan ook trots te kunnen zeggen dat wij als Besco tijdens de eerste audit met glans geslaagd zijn in onze opzet; hetgeen op 5 april 2017 resulteerde in het toekennen van het ISO9001:2015 certificaat!"

Met dit certificaat wordt verklaard dat het kwaliteitsmanagementsysteem van Besco aan de vereiste ISO-normen voldoet. Deze erkenning van kwaliteits- en resultaatmanagement is van toepassing op de brede waaier van consultancy en softwaretoepassingen omtrent financiering, tarifering, geneesmiddelen en de CSA-activiteiten met SteMaTo™ als voornaamste uithangbord.

Bert Lantin (Besco): "We zullen er ook in de toekomst alles aan doen om ons doel “de verwachtingen van de klant te overtreffen” waar te maken; iedere dag opnieuw! De stroom van feedback die wij van onze klanten krijgen, betekent een grote meerwaarde voor onze bedrijven en is de maatstaf in ons streven naar kwaliteit en innovatie."

Naast SteMaTo® is Besco ook gekend voor: Besco Portal (eCoNoDat®, eCoMaDat® en eCoFaDat®), Project Management en Hardware (oa Datamatrix scanner & Datamatrix Laser).

Bron: eigen berichtgeving

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief