U bent hier

Handi-Move

Voor Handi-Move komt de levenskwaliteit van de gebruiker op de eerste plaats. Het bedrijf beschouwt het als haar missie om innovatieve en betrouwbare til- en verzorgingstoestellen te ontwikkelen, te produceren en te verspreiden waarbij het belang van de gebruiker centraal staat.

Thuis en in instellingen

De oplossingen van Handi-Move zijn al vanaf het begin een groot succes in instellingen en privé-woningen. De til- en verzorgingssystemen maken ‘zelfstandig wonen’ voor duizenden gebruikers tot een dagelijkse realiteit. De verplaatsing naar bed, bad of toilet vormt voor hen of hun begeleiders geen onoverkomelijk obstakel meer. Handi-Move beschouwt het als een erezaak om voor elk verplaatsingsprobleem een geschikte oplossing te realiseren. De Handi-Move teamleden werken wereldwijd nauw samen met de meest diverse verzorgingsinstellingen.

In het belang van de gebruiker

Bij Handi-Move draait alles om de klant, de gebruiker. Hij is de sleutel van ons succes. Elke nieuwe aanvraag is een uitdaging om te zoeken naar een geschikte oplossing-op-maat. Elke klant deskundig advies geven, daar gaat het om. De beste oplossing betekent daarom niet de duurste, integendeel.

Handi-Move denkt mee met de gebruiker en biedt verantwoorde oplossingen aan die stroken met de integere filosofie van het bedrijf en zijn verdelers. Daarom maken we er een prioriteit van om juiste adviezen te geven bij de inrichting van de gebouwen.

Handi-Move werkt samen met architecten en studiebureaus. Een perfecte in richting staat of valt immers in de fase van het ontwerp en de planning.

Wereldwijd

Handi-Move biedt zijn diensten en producten wereldwijd aan. Zowel in Europa, de Verenigde Staten als Japan zijn deskundige medewerkers dagelijks in de weer om rolstoelgebruikers, hun verzorgers, medici en paramedici met raad en daad bij te staan. Overal streeft Handi-Move ernaar om met zijn til- en verzorgingssystemen de gebruiker een zo groot mogelijke bewegingsvrijheid te bieden met een zo klein mogelijke lichaamsbelasting voor de verzorger.

Elke situatie wordt afzonderlijk behandeld. Ervaringen worden wereldwijd uitgewisseld. Handi-Move beschikt hierdoor over een uitzonderlijke knowhow, die nog elke dag toeneemt. HandiMove realiseerde reeds meer dan 50.000 oplossingen.

Enthousiasme

Wie met een Handi-Move medewerker in contact komt, merkt onmiddellijk een groot enthousiasme. Handi-Move is een bedrijf met erg gedreven medewerkers. Ieder werkt op zijn domein aan de meest geschikte oplossing voor de vele concrete verplaatsingsproblemen waarmee rolstoelgebruikers en hun verzorgers dagelijks worden geconfronteerd. Handi-Move heeft een schat aan knowhow en stelt deze ten dienste van iedereen die erom verzoekt.

 

Contacteer Handimove via

www.handimove.be

Ten Beukenboom 13 - 9400 Ninove

Ariane Brackeva (T: +32 (0)5 431 97 44 of ab@handimove.com)

 

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief