U bent hier

Alsico

Alsico heeft al meer dan 80 jaar ervaring in werkkledij en bedrijfskleding. We ontwerpen èn produceren, zodat we de volledige cyclus in eigen handen hebben. Onze garantie voor een gecontroleerde en feilloze kwaliteit!

Duurzaam: bij Alsico is duurzaam ondernemen geen modewoord. We brengen het effectief in de praktijk. Zo verzamelen we afgedankte werkkledij om het een nieuw leven te geven als isolatiemateriaal. 

A-move: bewegingscomfort is van groot belang, zeker bij kleding voor de zorgsector. Onze gepatenteerde A-movemaakt dat je werkkleding altijd meewerkt. Dankzij een innovatieve constructie en de juiste materialen.

Jouw stijl, jouw collectie: Werkkledij betekent nog niet dat het mainstream en saai moet zijn. Bij Alsico bieden we je graag tal van mogelijkheden om de collectie helemaal af te stemmen op jouw bedrijf. Kies bijvoorbeeld voor een geborduurd logo, of stel je outfit echt helemaal op punt door een zelf gekozen combinatie van kleur, model, details. Met Shake your style kies je zelf hoe je werkoutfit eruit ziet.

Volgens de Europese normering: onze werkkledij voldoet aan de betreffende Europese normering: van regenkledij tot beschermkledij bij activiteiten als lassen of chemische vloeistoffen. Bekijk het overzicht van normeringen.

Contacteer Alsico

www.alsico.com

Zonnestraat 223 / 229 - 9600 - Ronse

Jeanne Gilleman (gsm: +32 55 23 71 71 of info@alsico.com)

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief