U bent hier

18 mei 2017

ONLINE buurten: verbonden oud worden in je buurt

Drie jaar buurtgericht en digitaal experimenteren in thuiszorg leverde verschillende instrumenten op om in de buurt aan de slag te gaan. Deze vernieuwende projecten van Zorg Proeftuin ONLINE buurten spelen zich af in een van onderstaande vier domeinen:
 *   Zorg en welzijn buurtgericht (re)organiseren
 *   Iedereen betrokken via sociale innovatie
 *   Ouderen empoweren via e-inclusie
 *   Ouderen en mantelzorgers centraal in digitale zorgcommunicatie

Tijdens de slotconferentie van zorg proeftuin ONLINE buurten schetsen Vlaamse experts demaatschappelijke tendensen in deze domeinen, worden verschillende projecten in beeld gebracht en krijg je als beleids- of praktijkwerker concrete werkinstrumenten aangereikt om in je eigen gemeente of buurt(en) aan de slag te gaan.

Binnenkort wordt het volledige programma bekendgemaakt, maar we kunnen alvast verklappen datDominique Verté (VUB), Peter Willems (Cubigo), Kaat Peeters (Sociale Innovatiefabriek) en Ingrid Lieten(voormalig viceminster-president en Vlaams minister van innovatie / directeur LifeTechValley) een sessie voor hun rekening nemen!

Voor wie?
Medewerkers uit (lokale) overheidsdiensten, beleidsmedewerkers en praktijkwerkers in zorg en welzijn, kaderpersoneel uit de zorg.

Praktisch

 *   Wanneer? Donderdag 18 mei, van 9.30 uur tot 16.30 uur.
 *   Waar? Vives campus Brugge, Xaverianenstraat 10, 8200 Brugge.
 *   Wenst u op de hoogte te blijven van ONLINE buurten en het event van 18 mei? Stuur dan een e-mail naar Bert.Desmet@onlinebuurten.be.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief