U bent hier

16 juni 2016

LifeTechValley goes live & Call for start-up pitches in aging

  • Wanneer?       16 juni 2016 – start voorzien om 13u
  • Waar?              Campus UHasselt in de incubator BioVille – Agoralaan gebouw Abis – Diepenbeek (België)
  • Wat?                 LifeTechValley goes live | Aging2.0 local pitch contest | LifeTechValley BBQ

LifeTechValley is een netwerk van bedrijven, zorgorganisaties, kennisinstellingen, beleidsmakers én senioren met als doel innovaties in healthy aging een boost te geven.

Op 16 juni gaan we LIVE en worden onze nieuwe brand, diensten, nieuwe samenwerkingen en planning voor 2016 – 2017 kenbaar gemaakt. Noteer deze datum alvast in uw agenda! 
De officiële uitnodiging volgt snel. En… vergeet niet ook de avond vrij te houden. We sluiten dit event immers af met onze LifeTechValley BBQ.

Diezelfde dag starten we alvast met één van onze acties.
Samen met de Belgisch ambassadeur voor Aging2.0 – Geert Houben (Cubigo) – zal LifeTechValley gastvrouw zijn voor de Aging2.0 global start-up search voor de Euregio. Aging2.0 is een innovatieplatform gevestigd in San Francisco, om innovaties te versnellen die het leven van ouderen over heel de wereld verbeteren en is wereldwijd op zoek naar de beste start-ups met een focus op aging. De start-up met de beste pitch krijgt de kans om deel te nemen aan onze LifeTechValley reis naar San Francisco en maakt kans om tijdens de Aging2.0 OPTIMIZE conferentie in oktober te pitchen voor een internationaal publiek.

Wilt u graag deelnemen en/of uw innovatie pitchen voor dit brede netwerk?
Laat het ons weten vóór 9 juni via info@lifetechvalley.be.

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief