U bent hier

Zend een evenement in

ZorgAndersTv en ZORG Magazine hebben de afgelopen jaren hun waarde reeds bewezen. ZorgAndersTv is een sterke groeier op de audiovisuele markt. ZorgAndersTv zorgt ook voor meer zichtbaarheid. Behalve het uitwerken van uw reportage, zorgt ZorgAndersTv ook voor de verspreiding van uw beeldmateriaal of voor de aankondiging van uw event. Via www.zorganderstv.be (tot 46.500 views per dag) bereikt u dagelijks duizenden zorgprofessionals. Kortom, ZorgAndersTv zorgt dat het algemeen bekend wordt.

Stuur uw event in via de link op deze pagina en we plaatsen het gratis in onze zorgagenda op www.zorganderstv.be/agenda.

Naast zichtbaarheid in de zorgagenda kan ZorgAndersTv en ZORG Magazine uw event ook gericht en efficiënt in de kijker plaatsen via bannering op het webplatform, via de e-nieuwsbrief (die wordt verspreid naar meer dan 25.000 zorgprofessionals), via onze drukgevolgde twitteraccounts en via advertenties in ZORG Magazine. Vanzelfsprekend kan er ook een televisiereportage gemaakt worden van uw event. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden via Ann-Sofie Vandemeulebroecke (+32 475 31 02 21 of ann-sofie.vandemeulebroecke@zorganders.be).

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief