U bent hier

24 mei 2018

Congres ‘Zorg ontmoet technologie’

Preventie en technologie hand in hand?

 

“Beter voorkomen dan genezen.” Het is een gezegde dat steeds vaker gelinkt wordt aan onze gezondheidszorg. Daarnaast is er de technologische vooruitgang die ook heel wat opportuniteiten biedt. Maar hoe doen preventie en technologie het samen? In welke mate gaan digitale innovaties uw organisatie in de nabije toekomst versterken? Binnen het netwerk van Trefpunt Zorg zijn op vandaag al heel wat innovatieve projecten en tools aanwezig en die gaan veel verder dan het preventieve luik. Innoveren is duidelijk vooruitgaan en dat tonen onze partners u graag tijdens ons congres ‘Zorg ontmoet technologie’ dat op donderdag 24 mei bij gastheer Howest in de Sportinnovatiecampus te Brugge zal plaatsvinden.

 

Tijdens het plenair programma van ons congres geeft Prof. Dr. Steven Vos u mee welke rol technologie en sociale innovatie kunnen spelen op vlak van die steeds belangrijker wordende actieve levensstijl. Charlotte Van Tuyckom van Howest verdiept zich samen met u in de competenties en nieuwe beroepsprofielen die met deze technologische innovaties gepaard gaan. 

 

Onze gespecialiseerde partners nodigen u tot slot uit om een aantal innovatieve tools zelf uit te komen testen op de Technologiemarkt en met hen in dialoog te gaan over 14 innovatieve zorgthema’s.

 

 

Doelgroep

Zorgprofessionals met interesse in het brede thema zorgtechnologie.

 

 

Praktisch

Datum: donderdag 24 mei, onthaal vanaf 12.15 u. en met netwerkreceptie om 17.00 u.

Locatie: Sportinnovatiecampus, Nijverheidsstraat 112, 8310 Sint-Kruis.

 

Inschrijven

Dit evenement wordt u gratis aangeboden, inschrijven is vereist. Intekenen kan tot en met 16 mei via deze link 

 

 

 

 

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief