U bent hier

26 april 2017

5 jaar MHU & MIC Vlaanderen

In 2017 bestaan de Mobile Health Unit en het Microsoft Innovation Center Vlaanderen 5 jaar. Reden genoeg om de handen in elkaar te slaan en u van harte uit te nodigen op het evenement dat zal doorgaan op woensdag 26 april 2017 bij Studio Pieter Stockmans in Genk.

MHU & MIC Vlaanderen zetten reeds vijf jaar in op digitale innovatie binnen de gezondheidszorg.  Tijdens deze vijf jaar werd er heel wat expertise opgebouwd waardoor MHU en MIC Vlaanderen toonaangevende partners zijn in België.  Twee complementaire organisaties, elk met hun eigen focus, gaande van idee creatie tot implementatie en toepassing van nieuwe digitale services binnen de zorgsector.

Dit verjaardagsevent is de uitgelezen kans om samen met alle stakeholderskritisch terug te blikken op de afgelopen 5 jaar en vooruit te kijken naar toekomstige uitdagingen.  Verschillende sprekers - vanuit het beleid, de industrie en de zorg - zullen u inspireren tot een nog meer doorgedreven digitalisering van onze gezondheidszorg.  Daarnaast zullen een aantal start-ups hun technologie demonstreren op een innovatiemarkt.

  

  

Noteer dus alvast 26 april 2017 in uw agenda en neem deel aan deze inspirerende namiddag.  Kies ook mee de winnaar van het Innovation Station, georganiseerd in samenwerking met Happy Aging.

Uiteraard sluiten we feestelijk af met een receptie en buffet.  Meer informatie over het volledig programma volgt later, maar hou alvast de datum vrij.

We hopen om dit samen met u te vieren.

RESERVEER 26 APRIL 2017 IN UW AGENDA

 

iCalendar  •  Google Calendar  •  Outlook

 

OF SCHRIJF U HIER METEEN IN!

   

Praktische info

Wanneer - 26 april 2017 van 15u tot 21u

Locatie - Studio Pieter Stockmans, C-Mine 100, 3600 Genk

 
In samenwerking met

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief