U bent hier

Adverteren

ZorgAnders, het moederhuis van ZorgAndersTv, is een uniek onafhankelijk communicatiekantoor in de zorgsector. Door onze ruime ervaring in de zorgsector en het medialandschap slaan we als geen ander de brug tussen de zorgsector, het bedrijfsleven, het onderwijs, cliënten (patiënten/residenten), mantelzorgers en iedereen die interesse heeft in de snel evoluerende wereld van zorg en welzijn.

ZorgAnders beschikt over een uniek cross-mediaal communicatienetwerk met een eigen productiehuis, diverse vaktijdschriften en publicaties, een druk gevolgd social media netwerk (Twitter, Linkedin, Facebook,...), e-nieuwsbrieven, eigen events, studiedagen en congressen, etc. Ook u kan extra visibiliteit creëren via ons cross-mediaal communicatienetwerk:

A. ZorgAndersTv

ZorgAndersTV is meer dan een nieuwsplatform, ZorgAndersTV is een productiehuis dat instaat voor het maken van o.a. bedrijfsreportages en documentaires, maar ook voor het omzetten van procedures in beeld en het maken van instructievideo's voor zorgprofessionals én cliënten.

Behalve het uitwerken van uw reportage, zorgen wij ook voor de verspreiding van uw beeldmateriaal. Via www.zorganderstv.be en via onze tweewekelijkse e-nieuwsbrief bereikt u dagelijks duizenden zorgprofessionals.

Mogelijkheden via ZorgAndersTv: Plaatsing banners, Verspreiding van persberichten, whitepapers of artikels, Bekendmaking van een event of congres en Uitzending van uw bedrijfsfilm/videomateriaal 

B. ZORG Magazine

ZORG Magazine verschijnt 5 x per jaar in een oplage van minimaal 4.500 ex./editie. Het magazine wordt gratis via de post bezorgd bij alle key decision makers in de Belgische zorgsector (ziekenhuizen, residentiële zorg, psychiatrie, gehandicaptensector,...). Daarnaast wordt het magazine bedeeld bij leveranciers én producenten die actief zijn in de sector. Tot slot verschijnen er ook ieder jaar 2 themanummers rond ICT & zorgtechnologie.

Mogelijkheden via ZORG Magazine: Creatie en Plaatsing artikels, Opmaak en plaatsing Advertenties, Bekendmaking van een event of congres, meesturen van een flyer/insert met ZORG Magazine

C. Social Media

Dagelijks krijgen de sites een update en via onze twitterkanalen (@ZORG magazine en @ZorgAndersTv) volgen honderden zorgorganisaties het laatste zorgnieuws. Daarnaast onderhouden we een drukgevolgde Linked-in groep en zijn we vanzelfsprekend actief op Facebook. Ook uw persberichten en productlanceringen kunnen via deze kanalen verspreid worden.

Mogelijkheden via onze social media kanalen: Gericht verspreiding van content of een aankondiging naar een welafgebakende doelgroep, Bekendmaking van een event of congres

D. E-nieuwsbrief & dedicated emailing

Onze e-nieuwsbrief wordt 2x per maand uitgestuurd naar meer dan 27.000 zorgprofessionals. Via de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste zorgnieuws, de nieuwste ZorgAndersTv-reportages, evenementen, studiedagen én jobaanbiedingen in de zorgsector. Voor opdrachtgevers worden ook dedicated mails uitgestuurd (in de huisstijl van de opdrachtgever) naar alle abonnees of een beperkte doelgerichte selectie.

Plaatsing advertorial in de tweewekelijkse nieuwsbrief van ZorgAnders. Opmaak en uitsturen van een dedicated mailing op maat van uw bedrijf of organisatie  


Contacteer ZorgAndersTV / ZORG Magazine voor een vrijblijvende prijsofferte via

Planet BC - Amelia Earhartlaan 17 - 9051 Sint-Denijs-Westrem

sales@zorganders.be

 

ZorgAndersTv (2025 volgers)
ZORGMagazine (3185 volgers)

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief

Schrijf je hier in voor onze e-nieuwsbrief