U bent hier

The Patient and solutions for Loneliness in the Future

PRoF-projects nodigt iedereen van harte uit op de PRoF themadagen op 13 en 14 september 2016 op de PRoF-site in Poperinge (Nijverheidsstraat 14). PRoF staat voor Patient Room for The Future en is al jaren dé denktank voor de zorgsector in binnen- en buitenland. Het thema van 2016 is "De mondige patiënt in de Toekomst en de invloed op de Zorgarchitectuur, de Zorginfrastructuur en de Zorgorganisatie".

Tijdens de themadagen wordt ook PRoF 5.0 geopend. Ieder jaar opent PRoF een ruimte waarin een vernieuwend concept voor een zorgkamer wordt voorgesteld. Dit jaar draait de focus van PRoF 5.0 rond "The Patient and solutions for Loneliness in the Future" en het project wordt voorgesteld door meneer Van Rompuy, President Emeritus van de Europese Raad.

Ook dit jaar worden 4 personen of organisaties vereerd voor hun buitengewone realisaties. Er is een award voor research, één voor organisatie en één voor innovatie in de zorg. Eén iemand wordt uitzonderlijk in de bloemen gezet met de PRoF Honorary Award voor bijzondere maatschappelijke invloed.

Op de PRoF themdagen presenteren uitmuntende sprekers uit binnen- en buitenland hun verwachtingen van de invloed van de "mondige patiënt van de Toekomst". Wat verandert zo'n mondige patiënt aan ons zorgmodel? Hoe spelen we daar best op in en hoe pakt men dat aan in de rest van de wereld?

Daarnaast is er ook tijd voor unieke netwerkmomenten, waarin iedereen de kans krijgt om exclusief met sprekers of andere bezoekers in gesprek te gaan.

Dat alles wordt aan elkaar gesproken door The Voice of PRoF; Geert Samyn (Radio Klara).

Inschrijven kan vanaf nu via de ticketpagina. Het PRoF-Team heet u hartelijk welkom.